HVAD KAN CHI NEI TSANG?

Massage af området omkring navlen, er både meget afslappende og afspændende og kan være effektiv som supplerende behandlingsmetode til flere fysiske og følelsesmæssige problematikker.

Vi ophober naturligt giftstoffer og sammenfiltringer af kar-,lymfe-, og nervebaner i vores vandring gennem livet, hvilket ganske simpelt blokerer for at signaler og væsker kan flyde optimalt gennem kroppen – dette kan vi blandet løsne op for med CNT. Udover det virker CNT særligt beroligende på nervesystemet og følelserne, og er særdeles godt hvis man -som det er min oplevelse at rigtig mange mennesker gør i dag – døjer med problemer med fordøjelse, dyb vejrtrækning eller spændinger i maveregionen.

Idéen om at blive masseret på maven, er for mange mennesker måske lidt fremmed eller sågar underlig. Man tænker måske ligefrem, at det er ubehageligt. Men jeg har endnu ikke mødt én eneste person, der ikke blev overrasket over, hvor behagelig og afslappende en oplevelse, de synes det var at blive masseret i mavens område. Til tider, er det faktisk så afslappende, at folk falder i søvn. <3

MED CNT KAN VI BLANDT ANDET FORBEDRE:

– Nervesystemet.
– Træthed og stress.
– Besvær med vejrtrækningen.
– Fordøjelsen, oppustethed.
– Lændesmerter, der er relateret til oppustethed (problemer med tarmene)
– Immunforsvaret.
– Afhjælpe søvnbesvær og uro.
– Og generelt hjælpe med at genskabe klarhed i krop og følelser.

En Chi Nei Tsang-session kan være alt fra en dyb afgiftning og aktivering, til en blid afspænding og opløsning af knuder og spændinger i dit system.

HVAD ER CHI NEI TSANG?

Chi Nei Tsang-massage (CNT) er en massage-behandlingsform, der i sin tid blev udviklet af taoistiske munke i Kina. For munkene var der både et fysisk og et psykisk sigte med behandlingsformen, samt et mere spirituelt sigte om gennem massagen at løsne op i kroppen for at hjælpe opnå en højere åndelig tilstand. I dag er CNT en fuldt udviklet og (i østen mere gængs) anerkendt massage-behandlingsform på linje med zoneterapi og akupressur.

Behandlingen koncentrerer sig praktisk set om arbejdet med blidt at løse op for spændinger og blokeringer i området omkring navlen; et område som huser både vores oprindelige energi – “fødselsenergien” – og de fleste af vores livsvigtige organer.

Den “moderne” tilgang til CNT tilskrives Mantak Chia (Tao Garden, Thailand) og er et helhedsorienteret system med relation til – og elementer fra – traditionel kinesisk sundhedsvidenskab.

BOOKING

BOOKING
Du kan booke online via min behandlerside www.dinmagiskekrop.dk
– Du finder et link i bunden af siden.

Vigtigt at vide: Er du gravid eller har du lige født ( 6mdr), eller har du været opereret i maven for nylig (1år), eller er alvorligt syg (visse specifikke sygdomme), kan det skade mere end det gavner, at massere området omkring navlen, så derfor kan jeg desværre ikke tilbyde dig lige denne form. Men vi kan sagtens bruge mange af de andre teknikker <3 Er det tilfældet så skriv det til mig inden/når du booker.

DET SIGER FOLK…

“…HOLD NU OP – det var en helt ubeskrivelig oplevelse… mit zen-mode er på sit højeste, min energi er helt i top, mit sind er i harmoni og jeg føler mig ekstrem høj på lykke, gode vibes og kærlighed❤️
Tak for dig Sanja, du er så dygtig og jeg er virkelig taknemmelig for at have lært dig at kende – så varmt, harmonisk, rent og kærligt et menneske er en sjældenhed, du spreder positiv energi der hvor du er og inspirerer alle du møder på din vej med dit rolige jeg, din smittende latter og din positive tilgang til alting – Du er så autentisk og jeg er vild med det og jeg er vild med dig❤️❤️❤️ …”

– Julie

“…WAUW jeg har fået en hel fantastisk ro i min krop og hovedet efter det besøg. Jeg er total i ro og har ikke kunne andet end at smile i dag. ❤️ Massagen har i den grad sat gang i nogle detox processer i min krop som nok har været tiltrængt i et stykke tid. 😆
Sanja kan bare noget helt specielt. Hendes varme personlighed gør at man trygt tør lægge mave til og nemt slapper af i hendes selvskab. ❤️ Det er i hvert fald ikke sidste gang ❤️ ”

– Ditte

Go top