VELKOMMEN TIL DIG OG DIN KROP <3

Trænger din krop til endnu mere opmærksomhed eller hjælp, kan du booke en tid til kropsterapeutisk behandling i mit dejlige lokale i KBH eller Charlottenlund. Jeg benytter blandt andet teknikker fra zoneterapi og akupressur.

Du kan læse mere og booke på min behandlerhjemmeside www.dinmagiskekrop.dk – ( link i bunden af siden).

Du er velkommen til både at komme blot for at afspænde, eller komme med en eller flere ting, du ønsker hjælp til fysisk som psykisk.

Velkommen til! <3

DET SIGER FOLK…

“…HOLD NU OP – det var en helt ubeskrivelig oplevelse… mit zen-mode er på sit højeste, min energi er helt i top, mit sind er i harmoni og jeg føler mig ekstrem høj på lykke, gode vibes og kærlighed❤️
Tak for dig Sanja, du er så dygtig og jeg er virkelig taknemmelig for at have lært dig at kende – så varmt, harmonisk, rent og kærligt et menneske er en sjældenhed, du spreder positiv energi der hvor du er og inspirerer alle du møder på din vej med dit rolige jeg, din smittende latter og din positive tilgang til alting – Du er så autentisk og jeg er vild med det og jeg er vild med dig❤️❤️❤️ …”

– Julie

“…WAUW jeg har fået en hel fantastisk ro i min krop og hovedet efter det besøg. Jeg er total i ro og har ikke kunne andet end at smile i dag. ❤️ Massagen har i den grad sat gang i nogle detox processer i min krop som nok har været tiltrængt i et stykke tid. 😆
Sanja kan bare noget helt specielt. Hendes varme personlighed gør at man trygt tør lægge mave til og nemt slapper af i hendes selvskab. ❤️ Det er i hvert fald ikke sidste gang ❤️ ”

– Ditte

Go top